Ny vecka, nya möjligheter!

Jag och min lilla plutt har precis kommit upp. Medan Leo surplar i sig morgonvällingen framför "Meckar Micke" ska jag passa på att hoppa in i duschen.

Idag och imorgon jobbar jag 10-19. Eftersom Micke är bortrest på kurs så hämtar mamma Leo på dagis. Tack!


Kurs i Göteborg

Tidigt tidigt imorgon bitti rattar Micke hyrbilen mot Göteborg och två dagars kurs. Jag och Leo blir med andra ord lämnade själva hemma, vilket inte hänt sen Micke jobbade i Norge när Leo var pyttepytte. Tror dock att det kommer gå hur bra som helst och har vi tur är han hemma i lagom tid på tisdag så Leo hinner få en godnattpuss.

På tal om något helt annat ska vi klä på oss och gå ut till parken där M & W väntar. Kul kul!


Mätta och belåtna (läs; spyfärdiga)

Just nu ligger vi utslagna här på soffan efter på tok för mycket mat. Micke och Micke ligger på en varsin divan och jag har hela stora mittendelen för mig själv.

Dagens enda måste, tvätten, är klar för två timmar sedan så nu ska vi bara slappa resten av dagen :)


Tvättelitvätt

Vi har en söndag utan massa måsten framför oss. Det enda vi egentligen har på schemat är att tvätta men det ser jag inte som ett jobbigt måste utan snarare som en befrielse att slippa se den överfulla tvättkorgen.

Hoppas ni har en fin söndag!


God morgon!


Nytt till Leo

Finaste setet till finaste killen!


Ledig helg!!!!

Efter att ha jobbat jobbat jobbat och jobbat lite till är det äntligen dags för två dagars ledighet. Skönt värre!

Gårdagen bjussade på massa shopping. För en gång skull shoppade jag faktiskt mest till mig själv (bortsett från ett set från polarn samt ett par kängor till mini). Har inte hänt sen Leo föddes, kul!

Det bästa med hela helgen måste ändå vara vårt nystädade hem. Tack tack tack Lotta! Vilken start på helgen!:)

Nu ska jag fixa lite frukost till familjen. Självklart blir det varm choklad från min nya tassimo. Nam nam!


Bondelid

Min nya fina tröja jag köpte igår. Sjukt nöjd!


Mums

Medan Micke lagar mat njuter jag av en latte macchiato.

Najsigt värre!


Supermorsan Frida!


Julpyntat!


God morgon

God morgon, torsdag!

Här ligger jag i sängen och försöker ta mig upp. Trött så att huvudet värker men vad gör väl det när jag har ett roligt jobb att åka till?
Igår julpyntade jag ett visningsrum och idag tänkte jag fortsätta med nästa. Hur kul som helst och framför allt, ingen sönderstressad mage!

Efter jobbet ska vi äntligen åka och hälsa på Frida med familj i deras nya hus. Kul!

Nu tror jag minsann att det är dags att sätta fart så jag kommer iväg snart!

Ha en bra dag mina vänner <3


Himla märkligt

Jag har tänkt på en sak väldigt länge nu och jag känner att jag måste få det ur mig. Är det inte märkligt att de som inte jobbar om dagarna är de som har minst tid och alltid är såååå himla stressade?

Det är ett himla gnäll om att man inte hinner det man planerat och att man hinner hit eller dit? 

Självklart kan man ha fullt upp och vara stressad även om man inte jobbar men den dagen både ens partner och man själv har ett heltidsjobb, barn på dagis, ett hem som ska städas och mat som både ska handlas och lagas till, först då kan man börja snacka om att dygnet har för få timmar!Nu ska mamman i familjen, dvs. jag själv ta natten. Eftersom klockan ringer så där oförskämt tidigt imorogn igen så gäller det att komma i säng i tid. Jag har "på senare dagar" blivit väldigt beroende av min sömn. Får jag inte 8-10 timmars sömn så är jag heeeelt borta i skallen när jag vaknar.


Tungt!

Idag var det riktigt tungt att kliva upp ur sägen. Tröstar mig själv med att det bara är imorgon och fredag kvar, sen är det helg och sovmorgon. Dock gillar jag att jobba 6-15, man har ju hela dagen kvar efter jobbet!

Nej, dags att sätta fart, 16 pall väntar på lagret!


Som hittat!

För några dagar sedan beställde jag hem en hel del smink från Elf. Ska bli mycket spännande att se vad det är för grejer som hänger på dörren om en vecka eller två!

Här hemma är det dags att ta natten. Klockan ringer 04.55 även imorgon så om jag ska lyckas ta mig upp så lär jag somna snaaaaart.

Hoppas ni har haft/har en bra tisdag!


TACK älskling!


RSS 2.0